Världens största terroristorganisation

Det finns en världsomfattande terroristorganisation som överallt håller folket i ett stadigt grepp. Vart man än är i världen löper man alltid risk att attackeras om man inte går med på deras regler och villkor. De tar fångar och håller dem så länge de vill, ibland bara några timmar, men ibland resten av deras liv.
Det värsta är att det finns så många som tror att det ska vara så, som inte ifrågasätter dem. Som bara går med på allt de gör och aldrig skulle kunna tänka sig att göra motstånd.

I helgen genomfördes en stor attack i Köpenhamn där de tog nästan tusen fångar under lördagen. Jag var bland de som tillfångatogs och de flesta av oss släpptes senare under natten. Terroristerna hotade med hundar och pepparspray för att tysta de tillfångatagna. Jag hade ”turen” att få sitta inomhus, med 14 andra personer i en ca 10m² stor bur som var omringad av andra likadana burar, medan många fick sitta på marken utomhus i flera timmar med handbojor som skar in i handlederna så hårt att de började blöda. Vissa svimmade, kissade på sig, fick epilepsiattacker, mm.

Det här är de riktiga terroristerna och deras terrorstyre måste få ett slut!


Kommentarer
Postat av: Jonas Lundström

Min bror som också var där utsattes för samma behandling: Dom har lyckats skapa lite mediafuzz om det hela, i The Guardian, SvD och Dagen:

http://www.guardian.co.uk/environment/2009/dec/15/copenhagen-activist-speaks

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=197193

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vi-satt-fangslade-i-timmar_3955559.svdJag tror det är bra att försöka berätta om detta offentligt, förhoppningsvis bidrar det till att bryta ned människors tro på systemet.

2009-12-20 @ 08:09:05
URL: http://blog.bahnhof.se/wb938188
Postat av: Jonas Lundström

Tomas har också kommenterat det hela på sin egen blogg (där finns också tidningslänkarna):

http://www.farlig.se/wordpress/2009/12/18/tider-av-repression-budskapsspridande-och-oemotstandlig-revolution/

2009-12-20 @ 08:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0