Kämpa på!

Ibland är jag glad för att jag träffar nya människor som också visar sig vara missnöjda med civilisationen och vill göra något åt den. Som tycker att det är värt att göra mer än att köpa ekologisk mat och grön teknologi för att behålla en levande planet. Det gör att jag vill fortsätta kämpa.

Men ibland går det upp för mig igen att det finns så otroligt många som värderar egendom(som producerats genom våldsamma processer på platser de slipper se) högre än liv. Att de ser sina saker som mer värda än alla växter i världen. Att de ser företagens vinster som mer värda än alla djur. Att de ser JBF och DBF som terroristgrupper eftersom att de värderar liv men än egendom.

 

Och det gör att jag vill fortsätta kämpa!

 

Gustav


Antiteknologi

En text med syfte att förklara, svara på frågor om och uppmärksamma antiteknologi.
http://antitecnologia.acracia.net/english/

Möte 14 november

Som det har nämnts tidigare här så planerar vi att hålla ett möte, lördag 14 november, på Underjorden i Göteborg. Alla som är intresserade av civilisationskritik är välkomna då!

Vi har tänkt oss att alla som kommer tillsammans utformar dagen och pratar om vad vi vill få ut av det. Men några förslag på saker är prata om är: effektiva strategier, repression, COP15, organisering, permakultur och säkerhetskultur. Men självklart hoppas vi på att fler förslag kommer under mötet! En annan anledning att komma dit kan också vara att knyta nya kontakter och inspireras!

Mötet är tänkt att börja 10.00 och om du behöver hjälp att hitta sovplats så hör av dig och så försöker vi ordna det.

Om du har några frågor eller vill ha hjälp med sovplats, skriv till oss på civkritmote@hushmail.com


Brinn Starbucks, brinn!

Den amerikanska kedjan Starbucks öppnar snart sin första butik i Sverige. Arlanda blir först med att få skiten hos sig. Ännu en anledning att åka till Arlanda?

Sabotagemanual

Manualen

Självklart i underhållande syfte

Affisch för möte


Det här är affischen för det möte som kommer att hållas i Göteborg 14 november för civilisationskritiker. Om du är intresserad så får du gärna hjälpa till att sprida den och kom dit och var med på mötet!
Mer information kommer!

Minimum Security

Minimum Security - 83% funnier than other leading brands of anti-capitalst propaganda

Droppen

Droppen har fått nog av klimatförändringar och (grön) kapitalism. Med en kompott av text och bild vill den resa sig som en våg över de som helst inte vill reagera, och ta tillbaka klimatfrågan dit där den egentligen hör hemma: i våra hjärtan. Det viktiga klimattoppmötet i Köpenhamn eller inte, en förändring behövs nu och den börjar i oss.


Droppa.nu är tidningen Droppen i webbformat, med mer innehåll och i färg och där du själv kan delta! Sidan vill samla upp allt möjligt som har ett starkt brinnande hjärta för vår utsatta planet, t.ex. dikter, illustrationer, youtube-klipp, texter, serier, citat – you name it! Radikala förändringar istället för klimatförändringar.


---

Läs hela tidningen och ännu mer på hemsidan http://droppa.nu/

RSS 2.0