Förbannade hets

Det spelar ingen roll vad det är, brev, katt, barn, sex, tatuering, hus, röka, kläder, samma skit. Jag vet att det inte gör någon skillnad, men varför tror man ständigt att efter nästa "fix", då, då blir allt bra, då blir jag lycklig.
Jag blir så jävla arg på mig själv! Det är ju här och nu som gäller, och här och nu är allt åt helvete. Här och nu är jag så jävla skev, så jävla trasig. Jag vet vad jag har att utgå ifrån.. och jag tror att jag har en aning om var jag vill och borde vara. Men hur fan kommer man dit? Gör man ens det? Kan terror övergå i fred? Trauma helas? Tam bli vild? Fast istället för att ta reda på det så lägger man hela sitt liv, hela sin lycka, i händerna på tomma, obetydliga löften som ständigt byts ut efter att det tidigare brutits... jag hetsar mig själv till utmattning... men det är det jag har lärt mig att göra, och det är det alla andra gör. Hur bryter man det? Är det någon som vet det? Hur slutar man att dämpa sin ångest genom att ljuga för sig själv?

Jag vill inte tro att det är en återvändsgränd. För i så fall är inte bara civilisationen i sig en återvändsgränd, utan även alla som slukats av den är bortom räddning.


Avatar

Bästa filmen någonsin. Se den!
Äntligen kanske folk kan få upp ögonen lite.. den öppnar åtminstone en dörr på glänt, det må vara en film, men film är en stor del av vår västerländska kultur och når därför in i folks inskränkta liv. Eller ja, så kände jag tills tjejerna bredvid oss på tunnelbanan disskuterade hur snygg huvudpersonen var, hur lik han var sin "avatar" (hrm, undra varför?) och att de skulle klara att ligga i de där "solariegrejerna" länge eftersom de var vana att sola solarium.. vissa människor ser inte, även om man så kaster det i ansiktet på dem...

Men äntligen en film för oss grönanarkister att sympatisera med! Väldigt inspirerande!!

Känner jag eller inte?

Jag vill slita av mig orden, jag vill slita av mig kläderna
Jag vill slita av mig huden, jag vill slita av mig köttet
Jag vill komma in, jag vill nå, det äkta, det sanna
Jag vill känna det lilla liv jag har kvar pulsera där djupt inom mig

Jag vill dö
Jag vill återuppstå
Jag vill dö igen

Jag vill tränga in i din mjuka bark
Jag vill sprängas in i horisonten
Jag vill kastas ut i universum, till det vakuum där jag föddes


Men hon finns kvar än
Hon är här
Hon är

Känner du?

Demonstration i Göteborg

Demonstration mot danska statens övergrepp.

Lördag 19/12 kl 14 i Brunnsparken.
Kom och visa ditt stöd.
Frige alla cop15-fångar!
Sprid!

Världens största terroristorganisation

Det finns en världsomfattande terroristorganisation som överallt håller folket i ett stadigt grepp. Vart man än är i världen löper man alltid risk att attackeras om man inte går med på deras regler och villkor. De tar fångar och håller dem så länge de vill, ibland bara några timmar, men ibland resten av deras liv.
Det värsta är att det finns så många som tror att det ska vara så, som inte ifrågasätter dem. Som bara går med på allt de gör och aldrig skulle kunna tänka sig att göra motstånd.

I helgen genomfördes en stor attack i Köpenhamn där de tog nästan tusen fångar under lördagen. Jag var bland de som tillfångatogs och de flesta av oss släpptes senare under natten. Terroristerna hotade med hundar och pepparspray för att tysta de tillfångatagna. Jag hade ”turen” att få sitta inomhus, med 14 andra personer i en ca 10m² stor bur som var omringad av andra likadana burar, medan många fick sitta på marken utomhus i flera timmar med handbojor som skar in i handlederna så hårt att de började blöda. Vissa svimmade, kissade på sig, fick epilepsiattacker, mm.

Det här är de riktiga terroristerna och deras terrorstyre måste få ett slut!


Sagan om gumman som handlade för lite

Sagan om gumman som handlade för lite

En liten saga från Svenskt Näringsliv. Är det inte fantastiskt..?

RSS 2.0